4-5 Szelet karajhoz.
Hozzávalók: 2 db nagy burgonya,
1 evőkanál tejföl,
1 tojás,
mokkás kanál őrölt köménymag,
1 db közepes fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
petrezselyem zöld,
3 kanál liszt,
só/vagy delikát/
bors,
A burgonyát lereszeljük,levét kicsit kinyomkodjuk,és hozzákeverjük a többi anyagot.
A húsokat kikloffoljuk,sózzuk,borsozzuk,és lisztbe forgatjuk.A liszttől ragacsos lesz,
de ez így a jó,mert a massza így ragad majd rá,ha beleforgatjuk.
Én úgy szoktam csinálni,ha nem ragad rá elég,hogy villával rásimítom az egyik oldalára,
ezzel belefordítom az olajba,és a felső oldalára rásimítom a villával megint a masszát.
Vastag,bundája,lesz a húsnak,ezért igen laktató,és nagyon finom !!!!
1 megjegyzés:
Ez egy fantasztikus recept, régóta készítem én is. Köszi, hogy felraktad mert kevesen ismerik.
Megjegyzés küldése