2009. április 21., kedd

Puszta szték



4-5 Szelet karajhoz.
Hozzávalók: 2 db nagy burgonya,
1 evőkanál tejföl,
1 tojás,
mokkás kanál őrölt köménymag,
1 db közepes fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
petrezselyem zöld,
3 kanál liszt,
só/vagy delikát/
bors,
A burgonyát lereszeljük,levét kicsit kinyomkodjuk,és hozzákeverjük a többi anyagot.
A húsokat kikloffoljuk,sózzuk,borsozzuk,és lisztbe forgatjuk.A liszttől ragacsos lesz,
de ez így a jó,mert a massza így ragad majd rá,ha beleforgatjuk.
Én úgy szoktam csinálni,ha nem ragad rá elég,hogy villával rásimítom az egyik oldalára,
ezzel belefordítom az olajba,és a felső oldalára rásimítom a villával megint a masszát.
Vastag,bundája,lesz a húsnak,ezért igen laktató,és nagyon finom !!!!

1 megjegyzés:

Edi írta...

Ez egy fantasztikus recept, régóta készítem én is. Köszi, hogy felraktad mert kevesen ismerik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print