2009. április 28., kedd

Frankfurti leves



Hozzávalók:1 fej káposzta,2-3 szem krumpli,3 sárgarépa,2 petrezselyem,kicsi fej vörös hagyma,4 pár virsli,babérlevél,mokkás kanál őrölt köménymag,delikát vagy só,bors.
Rántás:1 1/2 dl olaj,3 kanál liszt,fűszer paprika.

A káposztát,a krumplit,a zöldségeket,összevágjuk.A hagymát apróra kockázzuk,vagy lereszeljük.Ezeket egy nagy fazékban vízzel felöntve,feltesszük főni.Beletesszük a babérlevelet, az őrölt köményt,a borsot,és a delikátot,vagy sót is.A mikor már minden hozzávaló nagyon jó puha,akkor hozzáadjuk a virslit,legvégül pedig a rántást öntjük bele,és felfőzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Nyomtató

Print