2009. április 22., szerda

Puffancs tésztában sült karfiol



Hozzávalók:
5db tojás,reszelt szerecsendió,
1 db knorr pirított hagyma ízbomba,
1 db knorr fokhagyma ízbomba,
bors,
delikát,
petrezselyem levél ,
sütőpor,
reszelt sajt,
liszt/annyi,hogy a palacsinta tésztájától egy kicsit sűrűbb masszát kapjunk/

Ebbe a keverékbe tesszük bele a megfőtt,és lecsepegtetett karfiolt.óvatosan összekeverjük,hogy a karfiol ne törjön össze.Kivajazott tepsibe beleöntjük az egészet,és megsütjük.Még forrón megszórjuk reszelt sajttal,és néhány percre visszatesszük a sütőbe, hogy szép piros legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print