Hozzávalók:
3 tojás
20 dkg cukor
5 kanál olvasztott méz
fahéj , szegfűszeg
1 cs sütőpor 25 dkg liszt
1 dl tej
A tojást a cukorral habosra keverjünk.Hozzáadjunk az olvasztott mézet,
fahéjat,szegfűszeget, sütőport,lisztet, tejet .Végig habverővel dolgozunk.
Zsírozott lisztezett tepsiben kisütjük.
A kihűlt tésztát felkockázzuk,csokimázba mártjuk,és kókuszba forgatjuk.
Csokimáz :2 evőkanál kakaó,1/2 dl rum,vagy 2 sportszelet,2 dl víz,25 dkg Rama margarin vagy vaj ,20 dkg porcukor.
A hozzávalókat lassú tűzön összeforraljuk.
Joghurtos madárbegysaláta
-
- 1 zacskó madárbegy saláta
- 3-4 púpos ek sűrű görög joghurt
- só ízlés szerint
- 1 marék pörkölt dió
- 2-3 ek gránátalmamag
A madárbegy...
2 napja









Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése