Hozzávalók :
1 dl olaj
3 kanál liszt
1 sűrített paradicsom
csipet só,ízlés szerint cukor
cérnametélt
Az olajon halvány sárgára pirítjuk a lisztet.Felengedjük 2-3 dl vízzel,és habverővel simára kavarjuk.Beletesszük a paradicsomot,és azzal is elkeverjük,majd felengedjük a kellő mennyiségű vízzel.Beletesszük a sót és a cukrot is.Felfőzzük.Aztán beleszórjuk a cérnametéltet,és készre főzzük. //cérnametélt helyett rizs vagy tarhonya is jó a levesbe//
Gombás kacsamáj (csirkemáj)
-
Ezt a gombás májat szomszédasszonyom szokta csinálni - köszönetem a
receptért -, és nagyon finom. Én most barna csiperkével készítettem, de
mikor van vad...
2 hete
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése